اطلاعیه صندوق قرض الحسنه دانشگاه

به جهت رفاه حال شما سروران گرامی، هیات اجراییه ی صندوق قرض الحسنه ی دانشگاه، در جلسه ی مورخ 94/8/29 مصوبات زیر تصویب و به اطلاع شما می رساند:

1. تاریخ ارایه مدارک مربوط به سند ازدواج خود یا فرزندان یا افراد تحت تکفل از 4 ماه به 8 ماه تغییر یافته است. ( اجرا از 1/ 10/ 94)

2. تاریخ ارایه ی مدارک بیمارستانی خود یا افراد تحت تکفل از 2 ماه به 6 ماه تغییر یافته است.( به شرط آنکه مقدار هزینه، تقریباً معادل وام درخواستی باشد.)( 94/10/1 )

3. هیات اجراییه، به جهت کمک به درخواست کنندگان وام، میزان کارمزد دریافتی وام های عادی را که ( %2 )  و وام های اضطراری که( %1 ) بوده را تقلیل داده و کلاً مبلغ کار مزد وام پرداختی را 05% ( معادل نیم درصد) اعلام داشته است. که مبلغ فوق، فقط برای هزینه های جاری صندوق بوده و تاریخ اجرای این مصوبه از فروردین 1395 می باشد.

4. کارمزد دریافتی تا پایان سال 1394 پس از محاسبه، به نسبت سرمایه اعضا، به حساب آنان واریز خواهد شد.