اطلاعیه - کمک هزینه رفاهی فصل دوم - 95

بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم غیرهیأت علمی می رساند براساس تصمیم ستاد رفاهی دانشگاه کمک هزینه رفاهی  فصل دوم سال 1395 به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال در وجه شرکت تعاونی مصرف دانشگاه واریز گردید. همکاران محترم جهت خرید اقلام مورد نظر می توانند به شرکت تعاونی مصرف دانشگاه مراجعه نمایند. در این راستا حسب اعلام نظر مدیریت شرکت تعاونی، به منظور ایجاد تسهیلات بیشتر برای خرید همکاران علاوه بر عرضه محصولات با کیفیت و با قیمت مناسب، تعاونی مصرف آمادگی خود را جهت معرفی همکاران برای خرید انواع کالای مورد نیاز به بیش از 43 فروشگاه طرف قرارداد  ( فایل الصاقی ) اعلام می دارد. همکاران می توانند جهت اطلاع بیشتر و ثبت سفارش و یا اخذ بن کالا با تلفن های زیر تماس بگیرند و کالاهای مورد نیاز خود را سفارش دهند . تلفن مستقیم : 33690164 داخلی  5159 لازم به توضیح است همکارانی که در این بازه زمانی نسبت به خرید اقلام مورد نیاز خود از شرکت تعاونی مبلغ ( 150 هزار تومان ) اقدام نمایند از تخفیف 10 %  درصدی نیز برخوردار می شوند.

فروشگاهها ی طرف قرارداد با تعاونی مصرف