همچون گذشته آماده اجرایی کردن احکام کارکنان دانشگاهی در سال جاری هستیم

صدور احکام مربوط به افزایش سالیانه حقوق و مزایای کارکنان دولت از جمله دانشگاهها منوط به تصویب بودجه سنواتی در مجلس شورای اسلامی،تائید آن توسط شورای نگهبان و ابلاغ توسط دولت می باشد.

دکتر محمدرحیم رمضانیان معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه گیلان با اعلام این خبر گفت: در طی سالهای 93 و 94 بودجه سالیانه کشور طبق زمان بندی قانونی به تصویب مجلس شورای اسلامی و تائید شورای نگهبان رسید و با ابلاغ رئیس جمهور اجرای آن در  شروع سال عملیاتی شد و در این دو سال،احکام مرتبط به کارکنان به موقع و زودتر از سنوات قبل و حتی زودتر  از سایر دستگاههای دولتی صادر شد.

معاون اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه با اشاره به عدم تصویب بودجه سال 95 تا پایان اسفندماه 94 و اجرایی شدن بودجه دو دوازدهم برای دولت متناسب با دو ماه اول سال 94 خاطرنشان کرد: دانشگاه ها همانند سایر ارگان های دولتی منتظر تصویب بودجه سال 95 و اجرایی کردن احکام همکاران هستند.

دکتر رمضانیان یادآور شد: به محض دریافت ابلاغ مذکور،طبق رویه دو سال قبل نسبت به صدور احکام کارگزینی کارکنان اعم از هیأت علمی و کارمندان اقدام خواهیم کرد که پیش بینی می شود صدور احکام در خرداد یا حداکثر تیرماه سال جاری انجام شود که بالطبع تاریخ اجرای احکام از یکم فروردین 1395 خواهد بود که مطالبات همکاران از قبیل افزایش حقوق و ... در قالب مطالبات معوق پرداخت می شود.