کمک هزینه رفاهی فصل اول سال 1396

بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم غیر هیأت علمی می رساند پیرو تصمیم ستاد رفاهی دانشگاه، کمک هزینه رفاهی فصل اول سال 1396 به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال در وجه شرکت تعاونی مصرف دانشگاه واریز گردید. همکاران محترم می توانند  از  روز پنج شنبه مورخ 96/03/18 ضمن به همراه داشتن کارت بانک تجارت ( ویژه شماره حساب مختص حقوق ) جهت خرید اقلام مورد نظر به شرکت تعاونی مصرف دانشگاه و فروشگاه احمدی ( شعبه بلوار انصاری - تقاطع بلوار دیلمان ) مراجعه نمایند. همچنین به منظور ایجاد تسهیلات بیشتر برای خرید انواع کالاهای مورد نیاز شرکت تعاونی مصرف دانشگاه با 43 فروشگاه دیگر طرف قرارداد می باشد ( پیوست فایل الصاقی )جهت چگونگی استفاده از این فروشگاه ها، می توانید با (شماره تلفن مستقیم 33690164 داخلی 5159 ) شرکت تعاونی تماس حاصل نمایید. ضمنا" مدت اعتبار یک سال از تاریخ صدور می باشد.

فروشگاه دیگر طرف قرارداد