صندوق قرض الحسنه

این صندوق در سال ۱۳۷۳ با تصویب در هیات رئیسه دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود.

این صندوق با توجه به توان مالی خود، از ابتدا اقدام به پرداخت وام نموده است، که درحال حاضر حداکثر وام پرداختی آن 1000 میلیون ریال می باشد.

نحوه عضویت:

برای عضویت در صندوق، ابتدا باید فرم شماره (۱) توسط شخص متقاضی عضویت کامل شده و پس از امضاء و ذکر تاریخ، به مسئول صندوق تحویل داده شود.

۱-۱مندرجات این فرم شامل: مشخصات فردی، شماره حساب بانک تجارت، شماره تماس و مبلغ حق عضویت حداقل 600/000 ریال و یا بیشتر ( مبلغ باید ذکر شود) می باشد.

شرایط دریافت وام:

متقاضی محترم می تواند، یک ماه پس از تحویل فرم شماره (۱) و عضویت در صندوق، درخواست وام نماید.

برای درخواست وام عادی و یا اضطراری رعایت موارد زیر الزامی می باشد:

۱-۲ – مدت بازپرداخت وام عادی ۴۳ ماه و وام اضطراری ۱۷ ماه می باشد.

۲-۲ – شخص متقاضی باید حداقل یک سوم وام مورد تقاضای خود، در صندوق موجودی داشته باشد. چنانچه موجودی شخص تا سقف وام اعلام شده صندوق کمتر باشد، باید با مراجعه به صندوق و دریافت فیش واریزی نسبت به تکمیل مابقی موجودی اقدام نماید.

۳-۲- شخص متقاضی، برای درخواست وام مجدد ، چنانچه بدهی وام قبلی خود را بطور کامل پرداخته باشد، پس از سپری شدن ۲ ماه از آخرین پرداختی، دوباره می تواند تقاضای وام عادی یا اضطراری نماید.

افرادی که اقساط وام آنان به اتمام رسیده یا قسمتی از بدهی آنان باقی مانده باشد، می توانند مجددا بدون رعایت شرط ۲ ماه انتظار با رعایت شرط ذیل درخواست وام نمایند.

الف – کسانی که خود، همسر، فرزند و یا پدر، مادر و خواهر ( به شرط تحت تکفل بودن) فاکتور بیمارستانی داشته و از تاریخ بستری آنان ۲ ماه بیشتر سپری نشده باشد و همچنین مبلغ هزینه درمان آنان نیز متناسب با مبلغ وام درخواستی باشد.

ب – کسانی که خود ،  فرزند و خواهر و برادر ( به شرط تحت تکفل بودن) عقدنامه ازدواج داشته و از عقد آنان نیز ۴ ماه بیشتر سپری نشده باشد، می توانند درخواست وام نمایند.

مراحل درخواست وام :

متقاضی وام باید فرم شماره (۲) را تکمیل نماید . ( در این فرم باید به گزینه های عادی و اضطراری توجه شود.)

فرم تقاضای وام باید، توسط یک نفر ضامن به شرح ذیل امضاء گردد:

الف – ضامن عزیزان هیات علمی متقاضی وام: یکی از همکاران هیات علمی، رسمی یا پیمانی، پس از نوشتن مشخصات کامل فردی، شماره حساب، شماره تماس و امضاء

ب- ضامن عزیزان غیر هیات علمی متقاضی وام: یکی از همکاران رسمی، پیمانی و مشمول قانون کار پس از نوشتن مشخصات کامل فردی، شماره حساب، شماره تماس و امضاء.

ج – ضامن عزیزان بازنشسته دانشگاه : یکی از همکاران رسمی، پیمانی و مشمول قانون کار و یا یکی از همکاران بازنشسته دانشگاه پس از نوشتن مشخصات کامل فردی، شماره حساب بانک تجارت ، شماره تماس و امضاء.

تذکر مهم :

متقاضی دریافت وام می بایست پس از دریافت کد رهگیری موقت و انجام مراحل لازم مدارک را به مسئول صندوق تحویل داده تا کد نهایی را دریافت نماید.
بدیهی است ردیف نوبت متقاضی تنها با کد نهایی مشخص می شود.

لازم به ذکر است که نوبت وام های عادی، اضطراری، ازدواج و بیماری جداگانه تعیین می شوند.

انواع وام ها:

وام عادی – وام اضطراری – وام ازدواج – وام بیماری

اعضای صندوق :

۹۹۱ نفر همکار شاغل و ۲۷۸ نفر همکار بازنشسته
ساعات کار صندوق :

روزهای زوج ساعت ۱۸-۱۴

مکان :

رشت – خیابان ملت – طبقه دوم ساختمان پردیس دانشگاهی – جناب آقای رضا خانکشی پور مسئول حسابداری

تلفن : ۰۱۳۳۳۳۲۰۵۶۷

به اطلاع همکاران گرامی می رساند با توجه به تمهیدات صورت گرفته جهت افزایش سقف وام پرداختی، هیات اجرایی صندوق در مصوبه مورخ 1402/8/29 به جهت رفاه حال همکاران محترم، از تاریخ 1402/11/2 وام پرداختی را به شرح ذیل افزایش می دهد :

الف) برای درخواست وام 100 میلیون تومانی شرایط به شرح ذیل می باشد:

جمع کل موجودی سهام

34 میلیون تومان

قسط ماهیانه 2 میلیون و 500 هزار تومان

قسط ماهیانه 5 میلیون تومان

ب) برای درخواست وام 90 میلیون تومانی شرایط به شرح ذیل می باشد:

​​​​​​​

30میلیون تومان

قسط ماهیانه2 میلیون و250هزارتومان

قسط ماهیانه4 میلیون و 500هزارتومان
​​​​

ج) برای درخواست وام 80 میلیون تومانی شرایط به شرح ذیل می باشد:

27 میلیون تومان

قسط ماهیانه2 میلیون

قسط ماهیانه4 میلیون

د) برای درخواست وام 70 میلیون تومانی شرایط به شرح ذیل می باشد:

24 میلیون تومان

قسط ماهیانه 1 میلیون و750هزارتومان

قسط ماهیانه 3 میلیون و 500هزارتومان
​​​​​​​

سایر شرایط دریافت وام همچنان به قوت خود باقی است.

ضمنأ ارائه آخرین فیش حقوقی، جهت درخواست وام الزامی است.

توجه 1: به دلیل بستن حساب صندوق از 1402/12/2 لغایت 1403/1/18 پذیرفتن درخواست وام به استثنای (ازدواج و هزینه درمان) امکان پذیر نمی باشد.

توجه 2 : چنانچه همکاران گرامی تمایل داشته باشند می تواند جهت تسویه سریع تر وام فعلی خود، مبلغ اقساط ماهیانه خود را با هماهنگی آقای خانکشی پور افزایش دهند.

آیین نامه صندوق